Videóban tálalt ki Varga Judit exférje! Döbbenetes, mint mondott a kegyelmi ügyről és arról, mi zajlik a színfalak mögött!

Varga Judit exférje, Magyar Péter két durva Facebook bejegyzést is posztolt a napokban, most pedig videóban tálalt ki.

A Partizán című műsorban elmondta, mit tud a Novák Katalin és Varga Judit lemondásával záruló kegyelmi ügyről:

Magyar Péter közölte: ő úgy tudja, hogy Varga Judit nem javasolta Novák Katalinnak, hogy támogassa a kérvényt.

Azt nem tudja, hogy amikor visszakapta, miért írta ő is alá. Szerinte, ha volt erről egyeztetés, akkor azok tudnának erre válaszolni, „akik ezen az egyeztetésen részt vettek, és meggyőzték, hogy miért kell ezt mégis aláírni.”

Magyar Péter úgy gondolja, valószínűleg Novák Katalin sem magától döntött.

„Egy ilyen ügyben magától nem ad senki kegyelmet. Főleg egy olyan politikai környezetben, amikor erre épül a teljes kormányzati kommunikáció. Valakinek közben kellett járnia.”

Meg is indokolta, hogy miért gondolja így: nehezen tudja ugyanis elképzelni, „hogyha egy utolsó MTI közleményt is jóváhagynak valahol, akkor egy ilyen politikailag is, erkölcsileg is érzékeny kérdésben, főleg akkor, ha egy igazságügy-miniszteri döntést felülbírál a köztársasági elnök valamilyen okból, amihez joga van, akkor itt nem történik valamilyen fajta egyeztetés.”

A több mint másfél órás beszélgetésben Magyar Péter rengeteg döbbenetes dolgot mesélt a hatalom működéséről, és arról, mi zajlik a színfalak mögött.

Itt tudod meghallgatni:

Ha pedig még nem láttad volna Magyar Péter két Facebook bejegyzését, mindenképpen érdemes elolvasni. Az elsőt, amiben borította a bilit ide kattintva láthatod.

A másodikat pedig, ami még az elsőnél is durvább, ide kattintva nézheted meg.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!