A négygyermekes anyukának lerobbant a kocsija, senki nem segített, csak egy idős úr: egyetlen fizetséget kért cserébe

Tawny Nelson, a négygyermekes floridai anyuka élete épp hullámvölgybe került. Tawny párja otthagyta a családot, a fiatal nő magára maradt a négy lányukkal, akik 9, 5 és 2 évesek voltak a legkisebb pedig csupán 6 hetes.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire nehézzé vált Tawny élete, amire egy lapáttal még eátett, hogy a családi autó folyamatosan vacakolt. Az anyuka igyekezett kerülni a kocsi használatát és csak a legszükségesebb esetekre szorítkozott.

„A kocsi kereke folyamatosan eresztett és mindig pumpálni kellett. A vezető oldali ablak nem működött és szükség volt egy új ékszíjra is. Ha nem volt feltétlenül szükséges, nem mentem vele.”

De egy esős napon muszáj volt elmennie a boltba bevásárolni, így Tawny fogta a 4 lányt és elindult a helyi szupermarketbe. Miután bepakolta a kocsiba a cuccokat, rájuk is sötétedett. Majd a kocsi nem volt hajlandó beindulni. Az anyuka és négy kislánya este, a szakadó esőben a parkolóban ragadtak. Telefonálni nem tudott, mert nem volt térerő.

„Rajta maradt a világítás és az akkumulátor teljesen lemerült. Senkit nem tudtam felhívni, Magamra maradtam.”

„Biztosan megkérdeztem legalább 20 embert, hogy segítsen beindítani az autót, de senki nem volt, aki figyelemre méltatott volna. Még csak annyit sem mondtak, hogy nem, egyszerűen átnéztek rajtam.”

„Az 5 éves lányom kezdett kiborulni, az baba sírt, a 2 éves panaszkodott, hogy éhes, a legnagyobb lányom pedig igyekezett segíteni, ahogy tudott. Kiabáltam és úgy éreztem, hogy én vagyok a legrosszabb anya a világon.”

Ekkor történt, hogy Tawny kopogást hallott az ablakon és egy idős urat látott meg. A férfi egy nagy adag csibefalatkát, egy csomag kekszet és néhány üveg vizet adott át, majd ezt mondta:

„Etesse meg a gyermekeit és egyen ön is hölgyem. Van egy autómentőm, ami már úton van ide. A feleségem hamarosan megérkezik és hazaviszi magukat.”

Ha ez nem lett volna elég, a férfi másnap újra feltűnt Tawny házánál és egy szerelőt is hozott magával, aki az autó minden problémáját rendbe hozta.

Amikor Tawny megkérdezte, hogy mivel tartozik, a szerelő mondta, hogy már fedezve van. Az idős úr pedig egy ölelést sem fogadott el fizetségül. Ennyit mondott csupán:

„Az egyetlen fizetség, amit elfogadok az, hogy soha nem adja fel és továbbra is nagyszerű édesanyja lesz a gyermekeinek.”

„Soha nem sírtam még életemben ennyire. Anélkül, hogy ismert volna minket, ez az ember segített rajtunk és a hitemet is visszaadta. Soha nem leszek képes elég hálás lenni azért, amit tett.”– mesélte Tawny.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)