Különös számokkal nyert valaki 3,34 milliárdot az ötöslottón: ilyenre nem sokszor van példa

Telitalálatot ért el az ötöslottón, és ezzel 3,348 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés játékos az idei második játékhéten.

A Szerencsejáték Zrt. a 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amelyen jelentkezhetnek az új milliomosok, milliárdosok.

A január 15-i, szombat esti sorsoláson a 21-es, 49-es, 53-as, 59-es és 79-es számokat húzták ki.

Igen különös, hogy mind az öt szám páratlan volt, erre azért nem sokszor van példa.

Valaki mégis pont ezt az öt számot játszotta meg, így több mint 3 milliárd forinttal lesz gazdagabb.

A közleményben ismertetik: a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a Szerencsejatek Zrt. honlapján és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során először a lottótársaság munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes jelentkezett-e.

Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amelynek keretében megvizsgálják az eredeti szelvény érvényességét.

Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődik a kifizetési eljárás.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: részben MTI)