Hajdú Péter mentette meg 20 évvel fiatalabb kedvese, Eszter életét: órái voltak már csak hátra, szörnyű dolgokon ment keresztül

Idén nyáron derült ki, hogy Hajdú Péternek új párja van, méghozzá a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű és intelligens Eszter.

A 25 éves hölgy munkája is a televízióhoz kötődik, csak ő nem a kamerák előtt, hanem a kamerák mögött dolgozik. Hajdú Péter és Eszter csak most mesélték el, milyen rettenetes dolgokon mentek keresztül nemrégiben, és hogy Eszter élete csak órákon múlt.

Blikknek elárulták, hogy Eszter gyermeket várt. Épp a Balatonra készültek, amikor Eszter hirtelen rosszul lett, és kis híján tragikus fordulatot vettek az események, miután kiderült, hogy Eszter sajnos elvetélt.

Eszter, hogy hasi görcseit elnyomja, erős fájdalomcsillapítót vett be, ám kórházba nem akart menni. Hajdú Péter azonban addig erősködött, míg elmentek a Szent János kórházba, és mint kiderült, ezzel megmentette kedvese életét.

Eszter őszintén elárulta, mi is történt: “Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra.”

“Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség – mondta el a lapnak Eszter.

Szerencsére a párnak lehet még gyereke, reméljük, hogy a következő terhességnél minden rendben zajlik majd.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Hajdú Péter)