Késsel fenyegették az édesanyát és 3 gyerekét, ám a hős anyának sikerült egy különleges, rejtett üzenetet küldeni:

Cheryl Treadway három gyermek édesanyja. Nemrég egy olyan rémálomban volt része, amelyből azt hitte sosem fog felébredni.

Erőszakos barátja folyton késsel fenyegette őt és három gyermekét.

A 26 éves dühös férfi kábítószer hatása alatt volt, telefon közelébe sem engedte őket és semmiképpen sem akarta őket kiengedni a házból.

A fiatal édesanya majdnem elájult a félelemtől, de tudta, hogy a gyerekek miatt erősnek kell lennie.

Valahogy sikerült meggyőzni a dühöngő férfit arról, hogy a gyerekek éhesek és pizzát szeretnének.

Az édesanya a jól ismert Pizza Hut App-ot használta, ahol megadhatja telefonszámát és egy üzenetet is hagyhat a pizzafutárnak. Egy rövid üzenetet írt, aztán a férfi kikapta a telefont a kezéből.

A 25 éves édesanyának azonban sikerült egy rejtett üzenetet hátrahagyni. Ahelyett hogy ketchupot, vagy egyéb extrát rendelne, beírta, hogy: “Kérem, segítsen! Fogva tartanak minket.”

A Pizza Hut alkalmazottja amikor meglátta ezeket a sorokat, azonnal felismerte a helyzet súlyosságát és habozás nélkül értesítette a rendőrséget.

Az egyenruhás férfiak amikor a helyszínre értek, a három gyereket és az édesanyát még mindig fogva tartották.

A rendőrség 20 perces beszélgetése után Nick végül elengedte Cherylt és a gyerekeket. A rendőrök letartóztatták a férfit és a családot biztonságos helyre vitték.

Hála az Pizza Hut alkalmazásának és az édesanyának, akinek gyorsan vágott az esze, így sikerült megakadályozni egy újabb családon belüli erőszakot, hiszen sokkal rosszabbra is fordulhatott volna a helyzetük. Hihetetlen, hogy mennyi minden történik!

Az esetről még egy tévétársaság is beszámolt:

Oszd meg ezt a történetet, mert ötletet lehet meríteni belőle vészhelyzetben. 

(Forrás: buzzblog)