Győzike komoly vádakkal illette öccsét: “felépített egy birodalmat az én hátamon és öt évre elvette tőlem az apámat”

Gáspár Győző több súlyos és komoly témáról is mesélt Hajdú Péternek, kiderült például, mi a helyzet testvérével és édesapjával.

“Zsolti felépített egy birodalmat az én hátamon, és mikor a birodalom csúcspontjára ért, otthagyott engem a francba. Fél éve nem tárgyal velem, és Gáspár Zsoltika öt évre elvette tőlem az apámat is” – közölte sértetten Győzike a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

Az itt látható előzetesből az is kiderül, hogy Győzike nagyon komoly antidepresszánsokat szed: „Az a gonosz, amivel én nap mint nap megszenvedek, azt nem lehet elviselni” – mondta Győzike.

„Édesanyánk halála óta egyre csak romlott a viszonyunk. Amíg édesanyánk élt, ő tartotta össze a családot, de azóta ez a család teljesen széthullott. Zsolti kifúrt mindenből. Én csak annyit akartam, hogy adja vissza apámat. A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem. Ebből lett elegem” – számolt be feldúltan a Story magazinnak Gáspár Győző.

Bors megkereste Gáspár Zsoltit, aki jelenleg a Farm VIP című műsor házigazdája a TV2-n. Ő így reagált Győzike szavaira:

“Hogy az apánkat irányítaná bárki? Ugyan! Az apánk nem egy bohóc, és talán foglalkozni kellett volna vele abban az öt évben is, ez Győző szegénységi bizonyítványa. Édesapánk jóban-rosszban az édesapánk, mindig szükségünk van rá. Nekem ő a barátom is, s ellenben Győzikével, én sosem csinálnék belőle hülyét. Mindent neki köszönhetünk – reagált lapunknak Zsolti, aki egyben viszont egyetértett a testvérével: – Valóban Győzike hátán kapaszkodtam fel és lettem híres, s ezt ezúton is köszönöm szépen neki. Hálás leszek, míg élek, és bármi is történik, ő a testvérem és szeretem” – szögezte le Zsolti.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!