Gúnyosan kinevették férfit, amiért ezt a jegygyűrűt vette szíve választottjának: a menyasszony rendesen helyre tette az eladókat

A szerelmespárok, de talán leginkább a hölgyek életében az esküvő mellett az eljegyzés is kitüntetett helyen szerepel, és bizony sokaknak az sem mindegy, milyen eljegyzési gyűrűt kapnak majd szívük választottjától.

Ariel Desiree McRae és a vőlegénye, Quinn együtt mentek el egy ékszerüzletbe, hogy kiválasszák szerelmük jelképét, azt a bizonyos jegygyűrűt. De a férfinak csak erre a 130 dolláros, kétdarabos verzióra futotta kevéske, keservesen megtakarított pénzéből. Az ékszerüzlet eladói nem hagyták ezt szó nélkül, azonnal leszólták a vőlegényt, amiért a legolcsóbb, legközönségesebb gyűrűt  vásárolta, ráadásul gúnyosan ki is nevették őt:

„Te el tudod képzelni, hogy van olyan férfi, aki ilyen gyűrűt vesz a párjának? Annyira szánalmas!” – mondta az egyik eladó a másiknak.

Ariel azt meséli, szóhoz sem jutottak a döbbenettől párjával: “Quinn amúgy is rettenetesen érezte magát, hogy nem jött össze elég pénz egy komolyabb ékszerhez, de ez a megjegyzés teljesen padlóra küldte.”

Majd így folytatta:

“A barátom, Quinn ezért újra meg újra megkérdezte tőlem, hogy biztos boldog leszek-e ezzel? Biztos vagyok-e benne, hogy ez megfelelő nekem? Annyira kétségbe volt esve, hogy nem tud boldoggá tenni a jegygyűrűvel! De én nem is gondolkoztam ilyesmin. Gyűrű sem kellett volna. De félretette ezt a kis pénzt és megvette nekem. Én meg nagyon büszke vagy rá, és teljesen szerelmes vagyok belé! Számomra ez a legszebb gyűrű – mondta határozottan Ariel, a menyasszony.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!