Elpattant a húr Szabó Franciskánál: az Exatlon sztárja zokogva tört-zúzott, és azt is elmondta, mi borította ki ennyire

A tegnapi adásban sem alakult túl jól a Bajnokok napja a TV2 Exatlon Hungary című műsorában. A Kihívók csapata egyébként is rendre megveri őket, a Bajnokok gárdájának több tagja pedig nem igazán hajlandó magába nézni, inkább csak kifogásokat keres.

A Bajnokok közül Szabó Franciska azonban szeretett volna azért tenni, hogy csapattársai és ő maga is jobban teljesítsen a jövőben, ám mondatai süket fülekre találtak társai körében.

„Egyszerűen nagyon gáz, hogy folyton mentegetőzünk, hogy ezért nem jön össze, azért nem jön össze. Most egy kicsin múlt, most ez, most az. Nem tudom, hogy mi van, de folyamatosan kikapunk. Lehet itt egymást sajnálgatni, lehet kifogásokat keresni, ők sosem keresnek. Ha baj is van a kék csapatban, ők akkor is kiállnak és teljesítenek. Nekünk miért van mindig kifogásunk?

Az ami most van jelen pillanatban, az nagyon kevés. (…) Ez kezd gáz lenni kifelé” – fakadt ki őszintén a cselgáncsozó, aki ráadásul úgy érzi, csapattársai lenézik őt.

“Nekem is mindennap rohadt nagy nyomás az, hogy azért harcolok, hogy végre elfogadjátok, amit mondok, mert tényleg igazam van. (…) Elárulom mindannyiótoknak, hogy együttvéve nem mentetek át annyi mindenen, amennyin én” – ezt már zokogva mondta a többieknek, ráadásul, mielőtt elviharzott, dühében még az ajtóba is belevert egyet.

Itt meg tudod nézni a jelenetsort:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)