Elcsukló hangon közölte a gyászhírt Palik László: rettenetes veszteség érte

Az elmúlt héten Palik László rettenetesen nehéz időszakon ment keresztül. Úgy dolgozta végig a hetet, hogy a hét elején, hétfőn meghalt az édesapja.

Ezt saját maga jelentette be új műsorában, melyet a legnagyobb videómegosztó portálon követhetnek nyomon a nézők.

Így beszélt fájdalmáról: “Le voltam ütve a héten, valójában semmi nem jutott eszembe, és szerintem a társaimat is lefagyasztottam ezzel.

Viszont azt sem tehettem meg annak alapján, amit elmondtak nekünk, amikor belekezdtünk ebbe a folyamatba, hogy ezzel elbújok” – kezdett bele a szomorú történetbe, majd így folytatta:

“Kórházban volt, szombaton nagyon rossz állapotban volt. Megőrjített a tanácstalanság, már nem tudtunk rendesen kommunikálni, a legrosszabbra készültem.

Vasárnap volt a 87. születésnapja. És vasárnap, mintha a szombat nem létezett volna, mintha az előző napok nem történtek volna meg, gyenge volt, de zseniálisan jót beszélgettünk, nevetgéltünk, egyszerűen jó hangulat volt a kórteremben.

Valami brutális örömmel jöttem ki a kórházból. És erre jött a másnap reggeli telefon, mert ugye az volt bennem, hogy mire végzünk a reggeli munkánkkal, megyek megint hozzá. Már nem volt hova menni” – mondta Palik.

Lacit érthető módon borzasztóan lesújtotta édesapja halála. Annak az egy dolognak örül, hogy az utolsó nap, apja születésnapja jó hangulatban telt:

Őszinte részvétünk Palik Lászlónak és az egész családnak.