Egy szemtanú részletesen elmesélte Vitray Tamás autóbalesetét: a televíziós legenda is megszólalt, elárulta hogy van most

Kedd délelőtt fél tizenkettő körül a Kodály Köröndnél történt a baleset. Vitray Tamás egy piros Volvót vezetett és ütközött egy másik autóval, melynek volánja mögött egy hölgy ült.

Egy szemtanú így mesélt a balesetről a Borsnak:

“A Volvo az egyirányú Szív utcában haladt a Lövölde tér felől. Az Andrássy útnál a sarkon egy tábla jelzi, hogy jobbra kell fordulni, nem lehet rajta áthajtani keresztben. A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre. Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg”.

A balesetet követően a 88 esztendős Vitray Tamást kórházba szállították, ám minden jel arra mutat, hogy a Kossuth-díjas riporternek szerencsére nem esett komolyabb baja:

“Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt. Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre, de többet nem kívánok mondani a balesetről, majd pár nap múlva, ha tényleg megmaradok, mindent elmesélek” – mondta Vitray Tamás a Blikknek.

Mielőbbi felépülést kívánunk a televíziós legendának!

(Kiemelt kép: Czimbal Gyula – MTI)