Csúnya baleset érte a Barátok közt színészét, miközben édesanyját mentette: töréssel végződött az akció

Tóth Károly, a Komáromi Jókai Színház vendégművésze 2019-től a Barátok közt csapatának a tagja, méghozzá Simont alakítja. Anno így nyilatkozott a szerepről és önmagáról a jokai.sk-nak.

“Simon a titokzatos idegen, egy rendkívül spontán, laza és tiszta szívű ember. „Élvezi az életet, sportol, motorozik, de idővel egyre több minden derül ki róla. Az írók beletrafáltak, ugyanis én is valahogy így jellemezném magam”.

(Kép: RTL Klub)

Bizony igazat mondott a színész, és most az élet be is bizonyította, hogy ő maga is spontán és tiszta szívű ember. Mindkét tulajdonságára, spontaneitására és nagyszívűségére is szüksége volt, mikor meglátta, hogy édesanyja épp leesni készül a lépcsőről zempléni nyaralójukban.

Tóth Károly egy pillanatig sem tétovázott, azonnal odarohant, hogy segítsen édesanyjának. Akkora lendülettel érkezett a lépcsőhöz, hogy teljes erőből belerúgott a legalsó lépcsőfokba. Ez pedig azt eredményezte, hogy eltört a lábujja – mondta el a színész a Blikknek.

Szerencsére édesanyjának sem esett komolyabb baja, de azért a fejét csúnyán beverte. Mindkettejüknek mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Oszd meg másokkal is! 

(Kiemelt kép forrása: RTL Kub)