Brutális árcsökkentés a Lidl-ben: közel 200 termék ára lett olcsóbb, akár 25%-kal

Az év eleje óta közel 200 termék árát csökkentette tartósan a Lidl Magyarország – közölte a Magyarországon piacvezető kiskereskedelmi lánc.

A közleményben hangsúlyozzák: a lépéssorozat célja, hogy a vásárlók számára a lehető legjobb árakat tudják biztosítani. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek akár 25 százalékkal olcsóbban szerezhetők be.

Kiemelték: figyelemmel kísérik a fogyasztói igényeket és a piaci változásokat is. Így az árcsökkentésben érintett árucikkek között helyet kaptak többek között:

sajtok és egyéb tejtermékek, gyümölcslevek, szendvicsfeltétek, valamint a mustár vagy akár a bacon is.

Közzétették, hogy a rizs ára 11 százalékkal, a vegyes virágmézé 240 forinttal, míg a 400 grammos körcikkelyes sajt ára 350 forinttal csökkent.

„Hosszú és nehéz tárgyalási periódus eredményének könyvelhetjük el, hogy számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban sikerült megállapodnunk beszállítóinkkal.

A 200 termék mintegy fele legalább 5 százalékkal kerül kevesebbe, közel harmaduk esetében pedig 10-20 százalékkal mérsékeltük az árakat.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a következő hónapokban újabb és újabb tartós árcsökkentéssel álljunk a magyar emberek, családok mellett” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az intézkedéssel a diszkontlánc a heti akciókon felül számos további kedvezményes terméket kínál a vásárlók számára, ráadásul tartósan.

Mindezeken túl további megtakarítást eredményeznek a Lidl Plus applikációban elérhető, heti szinten 10-12 akciós árucikket tartalmazó kuponok, a kaparós nyereménykártyák és a vásárlási limitek elérése után járó ajándék termékek vagy számlavégi kedvezmények is – olvasható a közleményben.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!