Balázsék ismét Tóth Gabin poénkodtak! Ez a gúnyos megjegyzés igazán fájhat neki: “Most akkor matyóhímzésben…

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri már nem először csinál viccet Tóth Gabiból, mióta bejelentette: válik Krausz Gábortól.

Legutóbbi megjegyzésükön, melybe még a Fricska Táncegyüttest is beleszőtték, sokan könnyesre nevették magukat.

Ha még nem hallottad volna, és szeretnéd tudni, mi volt a poénjuk ezzel kapcsolatban, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig láthatod, hogyan üzengetett egymásnak Tóth Gabi és Krausz Gábor a közösségi oldalakon.

És mi volt Balázsék újabb poénja? A srácok épp az augusztus 20-i ünnepről beszélgettek a csütörtöki adásban, és a szó Tóth Gabira terelődött:

“Tényleg, most akkor matyóhímzésben énekel Gabriella 20-án?” – kezdték az odaszúrást Balázsék, ráadásul jött a folytatás is:

“A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Énekeljen! Úgy volt, hogy fellép! Ő vág fel valami kenyeret” – hangzott el a műsorban, ám úgy tűnik, hogy ezt a programot végül lefújták, és a pékek mást kértek fel a kenyérszelésre.

A Magyar Pékszövetség ugyanis először bejelentette, hogy Tóth Gabi lesz az, aki megszegi az ünnepi, Szent István napi kenyeret.

Ám ez a programpont később lekerült a közleményükből, aztán nemrég újra visszakerült, szóval ember legyen a talpán, aki ki tudja hámozni, mi lesz Tóth Gabival és a kenyérrel.

Ezzel együtt az énekesnő elvileg két Szent István napi rendezvényen is fellép. Augusztus 19-én Hevesen áll színpadra a Fricska Táncegyüttessel közösen a tűzijáték előtt, aztán 20-án Budapesten láthatjuk a Magyar Ízek Utcájában.

Itt meg is hallgathatod Balázsék csipkelődését Tóth Gabi augusztus 20-i fellépésével kapcsolatban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL és TV2)