Az ikerpár egyik tagja nem lélegzett, az orvosok kifogytak az ötletekből: aztán valakinek eszébe jutott egy csodás ötlet

Alig hogy kis Freddie Roe és ikertestvére, Alice Roe világra jött, máris probléma adódott az egyik babával. A babák közül a kisfiú, Freddie légzési nehézségekkel küzdött.

Az orvosok sok dolgot kipróbáltak, de egyik sem látszott igazán jól működőnek, az idő pedig vészesen fogyott.

Ekkor jutott eszükbe egy elsőre talán furcsának tűnő, de mégis nagyon kedves ötlet:  kivették a kisfiú ikretestvérét, Alice-t édesanyja karjából, és az életéért küzdő Freddie mellé fektették.

A testvérek nem sokkal később összeölelkeztek, és láss csodát, a kisfiú állapota szinte azonnal stabilizálódott.

“Ez volt a legeslegjobb gyógyszer, amit Freddie csak kaphatott. Semmi másra nem volt szüksége, csak ikertestvére szeretetére” – emlékszik vissza az ikerbabák édesanyja, Emma Roe.

Orvosi magyarázat erre nem igen van. Három nappal a szülés után már olyan jól volt mindkét gyerek, hogy elhagyhatták a kórházat.

Freddie és Alice már két éves múlt, és nagyon közel állnak egymáshoz. Sokszor játszanak orvosost: Alice az ápolónő, aki meggyógyítja Freddie-t.

Az ilyen történetek különösen sok erőt adhatnak a mostani, vészterhes időkben. További jó egészséget kívánunk az ikreknek és az egész családnak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!