4 milliárd forintnyi lottónyereményt hagyott veszni egy nyertes: 3 éve húzták ki a számait, most az utolsó esélyét is bukta

Nehéz elképzelni, pedig mégis megtörtént: valaki mesés vagyont hagyott veszni. Az utolsó esélye is elszállt ugyanis annak a német lottónyertesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós, azaz körülbelül 4 milliárd forintnak megfelelő nyereményéért.

Az irgalmatlan összegű pénznyereményt ugyanis legkésőbb 2020. december 31-én lehetett volna felvenni. Így már, ha akarná se tudná begyűjteni a pénzt.

A győztes szelvényt 2017 áprilisában húzták ki Baden-Württemberg tartományban, de a rendszeres felhívások ellenére azóta sem jelentkezett senki a nyereményért, amely Németország délnyugati részében rekordmagas összegű lottónyeremény volt.

A szabályok szerint a lottónyeremények a húzás évét követő harmadik év végén elévülnek. Ez pedig tavaly december 31-ével be is következett. Így bárki nyerte is meg a magyar pénzben még inkább letaglózó, 4 000 000 000 Ft-nak megfelelő összeget, már búcsút is kell, hogy intsen neki.

Az ismeretlen kilétű nyertes markába ráadásul a 11 300 368 euró teljesen adómentesen került volna.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: MTI)