A rajongók szerint ő lehet Palik László új párja: a nagy többség erre a csinos, fiatal hölgyre gondol

Amióta néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Marsi Anikó után Palik László is új párra lelt, természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy ki is lehet az a titokzatos hölgy.

Annyit a különböző sajtóinformációkból már eddig is tudni lehetett, hogy Laci új választottja több évtizeddel fiatalabb a műsorvezetőnél, illetve, hogy a hölgy az Exatlon című műsor egyik korábbi versenyzője volt.

Sőt, az is kiderült, hogy a lány már többször is találkozott Palik László gyerekeivel is. Ezek alapján az információk alapján az Exatlon-rajongók úgy gondolják, hogy Palik László új párja nagy valószínűséggel nem más, mint a Kihívók egykori csapatának tagja, Cservenák Alexandra.

Legalább is nagy többséggel győzött azon a szavazáson, melyet a Bors tett közzé. A rajongók Facebook kommentjei alapján választották ki a 3 legesélyesebb hölgyet, akik közül magasan Cservenák Alexandra lett a befutó.

(Fotó TV2)

Kérdés, hogy a rajongók jól gondolkodnak-e, hiszen még az is lehet, hogy egy másik hölgyről van szó. Azt sem tudni egyelőre, hogy Palik László és új párja, mikor fogják a sajtó előtt is teljesen felvállalni a kapcsolatukat, ha ez megtörténik, arról is hírt adunk majd.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani