A Megasztár egykori zsűritagja, Pierrot 15 éve fordított hátat a médiának, ma már teljesen mással foglalkozik: elmesélte, mivel

15 évvel ezelőtt Pierrot, a Megasztár egykori közkedvelt zsűritagja úgy döntött, hogy visszavonul a média világából és minden idejét másik hobbijának, “szakmájának”, elfoglaltságának szenteli.

Az egykori énekes, zeneszerző, szövegíró és producer a 90-es évek elején lett országosan ismert, mint a fél arcát kifestett, szomorú bohóc. Első nagylemeze, a Babaházak 1990-ben jelent meg. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett; több tucat arany- és platinalemez fűződik a nevéhez. Színpadi művekhez és játékfilmekhez is komponált zenét.

A Mokka készített Pierrot-val egy hosszabb riportot, ebben részletesen is mesélt arról, hogyan is zajlik a társasjátékok fejlesztése és készítése.

A tásrasjáték-fejlesztés egyébként nem új keletű dolog számára, az első társasjátékát 13 éves korában készítette. A játéktermek akkoriban nagyon népszerű világát próbálta átmenteni a társasjátékokra.

Általában a teljes társasjátékot ő álmodja meg, a tervezéstől a grafikán át a kivitelezésig. Ebben pedig a felesége van segítségére, ő is rengeteg folyamatból kiveszi a részét.

A teljes riportot itt nézheted meg:

(Kiemelt kép: MTVA – Penziás Nikolett)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!