Póló nélkül mutatta meg felsőtestét Csoboth Kevin! Őrület, micsoda izmai vannak:

A 2000-ben született Csoboth Kevin vasárnap este győztes gólt szerzett a skótok ellen, így egy ország ismerte meg a nevét!

Labdarúgó-pályafutásának korai éveiről keveset tudni, így mi most erről mutatunk néhány fontos információt: Kevint hétévesen, 2007-ben igazolt a Pécsi MFC csapatába, ahol 8 évet töltött el.

A 2012-2013-as szezonban az U13-as bajnokság nyugati csoportjában 29 mérkőzésen 77 gólt szerzett.

2015-ben kölcsönadták a székesfehérvári Főnix-GOLD FC utánpótláscsapatnak, ahol rangos nemzetközi tornákon léphetett pályára.

A klub 2011-ben és 2013-ban megnyerte a Cordial Cupot, amely a korosztály legrangosabb tornája.

Próbajátékra hívta többek közt a Red Bull Salzburg, a Porto, a Hertha Berlin, és a West Ham United, ahol a Rimi kupán is pályára lépett, valamint járt az AC Milan-nál, de a Dinamo Zagreb is szívesen szerződtette volna.

2016-ban édesapjával úgy döntött, elfogadják a Ferencváros ajánlatát. A Ferencváros U16-os csapatában a 2015-2016-os szezonban 15 mérkőzésen harminc gólt szerzett, majd 2016 júliusában a másodosztályú Kozármisleny SE labdarúgója lett, majd szeptemberben a portugál SL Benfica igazolta le az akkor 16 éves labdarúgót.

A lisszaboniak mezében első tétmérkőzésén gólt szerzett az ifi A bajnokságban az Oeiras ellen.Kilenc hónap múlva a portugálok szerződtették az addig náluk csak kölcsönben szereplő Csobothot.

A portugál klub U19-es korosztályos csapatával bajnoki címet szerzett a 2017-2018-as idényben, amelyben 15 bajnokin lépett pályára és két gólt szerzett.

2019 februárjában mutatkozott be a lisszaboni klub másodosztályban szereplő tartalékcsapatában; a Varzim elleni bajnokin a 75. percben állt be csereként.

Közösségi oldalán póló nélkül is megmutatta felsőtestét, őrület, micsoda izmai vannak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobothkevinofficial (@csobothkevinofficial) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Csoboth Kevin Instagram oldala)