A 22 éves bébiszitter élete legnehezebb döntése előtt állt: vagy vállalja a 14 órás műtétet vagy a kislány meghal

Minden anya tudja, hogy mekkora felelősség nyomja egy bébiszitter vállát. Nem elég csak szemmel tartani a kicsiket. Ha bármi történik, az életükért felelősek!

A 22 éves fiatal lány, Kiersten Miles egy családban vállalta el a munkát, ahol 3 gyermekre is kellett vigyázni. Azonnal szoros kapcsolatot épített ki a kicsikkel, főleg a legkisebb lánnyal. Viszont kiderült, hogy a gyermeknek egy súlyos betegsége van, sürgősen májátültetésre lenne szüksége

Egy napon romlani kezdett az állapota, és az orvosok kijelentették, hogy vagy új májat kap, vagy meghal. Ekkor a fiatal babysitter kivizsgáltatta magát, és kiderült, hogy tökéletes egyezés van a beteg kislány szervezetével.

A fiatal nőnek elmagyarázták, hogy ez nem olyan, mintha vért adna, és hogy milyen hatalmas dologra készül. Mégis hajthatatlan maradt, és vállalta a 14 órás műtétet, amire január 11-én ment a beteg kislánnyal.

Kiersten májának egy részét a pennsylvaniai Egyetemi Kórház sebészei távolították el. A 14 órás műtét után a szervet még aznap át is ültették Taliába. Szerencsére mindkét beavatkozás sikeres volt és mind a ketten hamar felépültek. A 22 éves Kiersten egy pillanatra sem bánta meg a döntését. Ha ő nem egy igazi hős, akkor ki az?

Nézd meg őt a videóban is :

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: newsner)