Ezt a gólörömöt nézi most az egész világ: találata után Csollák Márkó, az Újbuda hokisa a plexit is miszlikbe törte

Minden sportoló életében meghatározó élmény az első gól, amit ha csak lehet, szeertne méltó módon megünnepelni. Csollák Márkó jégkorongozó és nagyon boldog volt, mikor profi tétmeccsen, a felnőttek között először talált a kapuba.

A 18 éves sportoló a Fehérvári Titánok elleni Erste Liga-mérkőzésen ráadásul a vezetést szerezte meg csapata, a MAC Újbuda számára.

Márkóból előtörtek az érzelmek, és a plexinek ugorva fejezte ki határtalan örömét. Igen ám, a plexi kitört, Csollák Márkó pedig átesett a palánkon.

Szerencsére a MAC játékosának semmi baja nem esett a baleset során, viszont valószínűleg összehozta az idény gólörömét. Olyannyira, hogy a felvétel nemzetközi karriert is befutott, egyre másra osztják meg a videót a jéghokis oldalak, szerte a világon.

A mérkőzést egyébként a plexicsere után folytatták a felek, és a MAC Újbuda végül hosszabbításban 4–3-ra legyőzte a Fehérvári Titánokat. Csollák Márkó gólja tehát semmiképp sem volt hiábavaló, ráadásul nemzetközi hírnevet is szerzett a játékosnak:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!