Tomán Szabina durva üzenettel lépett ki Novák Katalin tanácsadó testületéből! Nem teketóriázott, ezt írta:

Gundel Takács Gábor szerda délután jelentette be, hogy távozik Novák Katalin tanácsadó testületéből.

Döntését kemény szavakkal indokolta meg, nem hagyott kérdést, mit gondol a nagy vihart kavaró ügyről.

A műsorvezető egy kisebb lavinát indított el cselekedetével, ugyanis nem sokkal később újabb nagy név hagyta ott a testületet.

Ő sem köntörfalazott, egyértelműen leírta bejegyzésében, miért is döntött a távozás mellett.

Ide kattintva megtudhatod, kiről van szó, és mivel indokolta a lépését.

És már itt is az újabb név, aki szintén kilép a testületből. Ő pedig nem más, mint az ismert üzletasszony, a Cápák között című műsor korábbi befektetője, Tomán Szabina.

Ő ezt posztolta közösségi oldalán a döntésével kapcsolatban: “Néhány hónapja Magyarország első női köztársasági elnöke személyesen kért fel, hogy csatlakozzam tanácsadói testületéhez.

Vannak szívügyeim. Ilyen a női vállalkozók vagy a női munkavállalók segítése, helyzetük jobbá tétele. Ezzel kapcsolatban vagyok magam is kompetens.

A köztársasági elnökasszony tanácsadójaként ezekben a kérdésekben nyilvánultam meg. Tettem ezt mindenféle térítés nélkül.

A pedofília elítélése morális kötelesség. Ez számomra nem kérdés. Mindenféle szigorítás, mely arra irányul, hogy ezt a jogszabály szintjén is a legnagyobb bűnné tegyük, fontos. Aki ezen bűncselekmény elkövetőjét segíti, ugyanolyan bűnös. Kegyelem nem járhat.

Üzleti döntéseimet mindig kellő körültekintéssel hozom meg, a lehető legtöbb elérhető információ alapján. Ha ez a döntés egy adott személyt is érint, azt felé személyesen jelzem. Ez most sem lesz másként.

Sose vettem részt politikai kampányokban egyik oldalon sem. Ezért a mai tüntetésen sem veszek részt. Ehhez a jövőben is tartani fogom magam. Kérem az összes párt vezetőjét, tartsa ezt tiszteletben” – olvasható az írásban. A képen pedig az alábbi háromszavas, durva üzenet szerepel: “Nem leszek cinkos!”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!