Szívszorító bejelentés jött Karsai Dánielről! Eddigi legsúlyosabb döntését hozta meg!

Karsai Dániel ügyvédi irodája szívszorító nyilatkozatot adott ki szerdán.

A közleményből kiderül, hogy a halálos betegségben szenvedő jogász befejezi ügyvédi tevékenységét.

“Tájékoztatjuk a t. Sajtóorgánumokat, hogy dr. Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét, és egyúttal kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából, a Karsai Dániel Ügyvédi Iroda taggyűlése ezen nyilatkozatát egyhangúlag elfogadta.

Karsai Dániel döntése az Ügyvédi Iroda működését nem érinti, az ugyanis biztosított dr. Frank Evelyn irodavezető ügyvéd által.

Karsai Dániel ügyvédi tevékenysége befejezése nem érinti az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt az életvégi döntések szabadsága iránt folyamatban levő ügyét sem, mivel a képviseletét továbbra is ellátja az Ügyvédi Iroda” – olvasható a nyilatkozatban.

Karsai Dániel pedig így írt legutóbbi posztjában:

“A Parlament Igazságügyi Bizottsága a kormánypárti képviselők szavazatával megtagadta a Párbeszéd, Momentum és az MSZP életvégi döntés jogának megteremtését célzó törvényjavaslat tárgysorozatba vételét.

Magyarul, az Országgyűlés nem tárgyal a témáról. Ami teljességgel érthetetlen és szomorú, hogy a bizottságban a kormánypárti képviselők Szabó Tímea és az én felszólalásomra semmit nem reagáltak. Pedig elég meggyőzően érveltünk a parlamentben lefolytatandó szélesebb vita mellet.

Mitől félnek a kormánypárti képviselők? Ebben a témában csak egy dolog biztos: nincsenek fekete-fehér válaszok. A beszélgetéstől való elzárkózás viszont biztosan fekete.

Mire van szükség, hogy a kormányzó erők fülsüketítő csendjét megtörjük? Nem tudom, de töröm a fejem és nem adom fel” – olvasható a bejegyzésben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Karsai Dániel Facebook oldala)