Szenzáció! Végre megnyitja első üzletét Magyarországon az alacsony árairól híres nemzetközi divatcég

A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy megnyitja első üzletét Budapesten. Az első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban nyitja meg kapuit, és várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között kerül sor a megnyitóra.

Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik.

A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Az új budapesti üzlet a sajtóközlemény szavai szerint “a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit”.

Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője elmondta: “Nagy örömmel jelentjük be, hogy ambiciózus terjeszkedési terveinknek megfelelőn belépünk a 17. piacunkra.

Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait.

A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat.”

Balla Erna, NEPI Rockcastle (az Arena Mall tulajdonosa) magyarországi üzemeltetési vezetője hozzátette:

„Nagyon várjuk, hogy a Primarkot az Arena Mallban üdvözölhessük, és örülünk, hogy minket választottak a piacra lépésükhöz. A Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának” – szögezte le.

(Fotó: Primark)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Kiemelt kép: AFP)