Szabadsága alatt rúgták ki a férfit munkahelyéről, a bosszúja egészen zseniálisra sikeredett

A cikkünkben szereplő férfi a munkahelyének egyik legjobb alkalmazottja volt, hatalmas szakértelemmel irányította csapatát. A lelkét is kitette a cégért, így mielőtt szabadságra ment volna, beosztottjainak mindent elmagyarázott.

Elmondta nekik, mit és hogyan végezzenek, mit tegyenek, ha váratlan helyzet adódik, és hogyan oldják meg a felmerülő problémákat.

Mindennek az lett az eredménye, hogy amíg a férfi szabadságon volt, abban az egy hétben kiválóan mentek a dolgok nélküle is. Így miután visszatért, a felületes főnöke elbocsátotta őt, mondván, semmi szükség a munkájára, hisz amíg távol volt, minden remekül alakult, még talán jobban is, mint mikor a férfi vezette a csapatot.

Miután a férfi már nem dolgozott a cégnél, és nem tudtak az ő szakértelmére támaszkodni, a dolgok természetesen elkezdtek rosszabbra fordulni. Csökkent a profit, jöttek a problémák.

A kirúgott férfi nem esett kétségbe: tudta, hogy az egyik legjobb a szakmájában, így saját vállalkozást alapított, ami hamar sikeres lett.

Egykori főnöke néhány hónap múlva kétségbeesetten hívta őt, hogy újra dolgozzon náluk. A férfi el is vállalta a feladatot, egykori fizetése duplájáért ad tanácsokat volt cégének, úgy, hogy közben saját vállalkozását sem hanyagolja el!

Ez aztán a zseniális visszavágás! Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képünk illusztráció)