Részeg ikerlányok őrjöngtek Siófokon: ütni és rúgni kezdtek, de nagyon ráfáztak!

A Siófoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot azokkal a negyvenes éveikben járó nőkkel szemben, akik megbotránkoztatóan viselkedtek egy siófoki vendéglátóhelyen.

A vád lényege szerint a testvérek 2022 novemberében Siófokon szórakoztak, és az elfogyasztott szeszesitaltól erősen ittasak lettek.

Miután a nők ittasságukból adódóan hangoskodtak, továbbá inzultálták a presszó alkalmazottait és vendégeit, ezért nem szolgálták ki őket.

A terheltek szidalmakkal és fenyegetőzésekkel kifogásolták, hogy nem ihatnak tovább, valamint többszöri kérésre voltak csak hajlandóak a benti vendégtérből kimenni.

A nők a kocsma teraszáról azonban nem távoztak, hanem a bejárati ajtót – amit belülről tartottak – kezdték ütni és rugdalni, majd az őket nyugtatni igyekvő alkalmazottat és több vendéget megütöttek, valamint megrúgtak, sőt üvegpoharat és széket is nekik dobtak.

Az agresszív vádlottak akkor hagytak fel cselekményükkel, amikor megtudták, hogy a rendőrök úton vannak.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terheltekkel szemben pénzbüntetésre tett indítványt – olvasható az ügyészség közleményében.

Az őrjöngés egyik pillanatáról készült képet a bűncselekmény helyszínén rögzítette a biztonsági kamera, ezt most te is láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!