“Mi a neved és mikor születtél?” – kérdi a nővér a sebesült katonától: mikor meghallja a választ, rögtön elsírja magát

Ez a videó igazán megható, még több év után is könnyeket csal a szemünkbe, úgyhogy azt gondoltuk, megosztjuk veletek, hiszen az anyai szeretet csodálatos, filmre vett példáját mutatja be.

Történt ugyanis, hogy Tammy Smith, aki nővérként dolgozik egy kórházban, már két esztendeje nem látta katonaként szolgáló fiát, Brandont. Amikor a fiú hazaérkezett, egy megható meglepetést eszelt ki édesanyja számára.

A katonának szerencsére semmi baja nem esett, Brandon nyakára mégis nyakmerevítőt helyeztek és hordágyra fektették. Mentővel kórházba szállították, természetesen pont abba az intézménybe, amiben Brandon édesanyja, Tammy dolgozott. Minden külsőség csupán a meglepetés része volt.

A nővér, Tammy azt gondolta, hogy a hordágyon fekvő katona súlyosan megsérült, rögtön, mielőtt még igazán szemügyre vette volna, rutinszerűen megkérdezte tőle a nevét és születési dátumát.

Mikor Brandon elárulta mindezeket, Tammy akkor jött rá, hogy végre hazajött a fia, és újra láthatják egymást. Rögtön el is sírta magát. Itt megnézheted a megható találkozást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!