Megtörte a csendet az ATV! Tanulságos közleménnyel reagált arra, hogy Magyar Péter otthagyta az élő adást!

“Hétfő este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának a vendége volt Magyar Péter. A TISZA Párt alelnöke múlt pénteken is szerepelt a műsorban, ahol kifogásolta, hogy keveset hívta a csatorna kampány a során.

Aztán vasárnap, a választási eredményváró rendezvénye utáni sajtótájékoztatóján ismét kritizálta az ATV-t, a szennylapok közé sorolva a csatornát.

Ilyen előzmények után ült be a stúdióba, az interjú elején pedig Rónai Egon műsorvezető átnyújtott neki egy mappát, amiben összesítve voltak Magyar ATV-s meghívásai, szereplései.

„Ezek nagyon szép számok, azt gondolom. Hetedszer van itt élő adásban, 51 nap volt a kampány kezdete óta, 51 híradó” – sorolta Rónai Egon, mire Magyar Péter azt felelte, hogy március 28. és május 3. között egyetlen egyszer sem hívták ide be élő adásba.

A műsorvezető ezt cáfolta, mire Magyar ismét a csatorna tulajdonosát kezdte emlegetni, majd levette a mikrofonját és kivonult a stúdióból” – áll az ATV közleményében. A botrányos jelenetet ide kattintva láthatod.

Az ATV meg is mutatta a dokumentációt, amelyben felsorolják, hányszor keresték Magyar Pétert az elmúlt hónapokban: ide kattintva megnézheted.

Ha pedig Magyar Péter véleményére vagy kíváncsi, és arra, hogyan osztotta ki az ATV-t és Rónai Egont, ide kattintva láthatod.

A politikus egyébként legújabb posztjában az alábbi üzenetet posztolta: “Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, majd győzöl.”

Ha lesz a botránynak további folytatása, arról is beszámolunk majd.

Máris rengeteg embernek van véleménye a történtekről. Vicsek Ferenc, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnöke igencsak kiosztotta Rónai Egont: ide kattintva megnézheted.

Rónai Egon sem hagyta szó nélkül a dolgot! Hogy ő hogyan kommentálta az eseményeket, ide kattintva láthatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ATV)