Meglepő fordulat! Karácsony Gergely elnézést kért Vitézy Dávidtól! Mutatjuk, miért:

Mi is beszámoltunk arról, hogy Karácsony Gergely egy kiszivárgott hangfelvételen még a választások előtt azt mondta, Vitézy Dávidot lapáttal fogja agyonverni a kampányban.

Karácsony ezek miatt a kijelentések miatt most elnézést kért Vitézytől, erről Vitézy Dávid számolt be közösségi oldalán:

“Ma este a Partizánban Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester, gy végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre.

Először is a korrektség jegyében fontosnak tartom rögzíteni: a kiszivárgott hangfelvételeken elhangzott mondataiért, miszerint lapáttal fog agyonverni a kampányban, Karácsony Gergely elnézést kért, amit természetesen elfogadtam.

Nagyon bízom benne, hogy akármi is lesz a jogorvoslatok és az újraszámlálás végeredménye, a normális emberi hangnemet helyre tudjuk állítani.

Minden erőmmel ezen leszek, hisz ez Budapest érdeke is, és ebbe az irányba tett fontos lépésnek tekintem ezt a mai beszélgetést.

A választási jogorvoslatok kapcsán röviden ismertettük egymással a közvélemény számára már bemutatott érveinket, ezügyben a holnapi újraszámlálás és a további esetleges jogorvoslati folyamatok végeredménye lesz döntő.

Karácsony Gergelynek is elmondtam: akármelyikünk is lesz a jogerős választási eredmény szerint a főpolgármester, azt természetesen elfogadom és  tiszteletben fogom tartani.

Ha ő lesz az, minden nyilvános fórumon ki fogok állni amellett, hogy ő a megválasztott főpolgármester, ezt most közvetlenül is elmondtam neki – olvasható a posztban.

Ha kíváncsi vagy, mi mindent mondott Karácsony Gergely Vitézy Dávidról a kiszivárgott hangfelvételen, ide kattintva megtudhatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: YouTube – Partizán)