Majka nem kímélte sem Varga Juditot, sem Magyar Pétert! Durván kiosztotta őket! “Az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy…”

Majka is elmondta a véleményét arról a brutális adok-kapokról, ami Varga Judit és Magyar Péter között zajlik a keddi napon.

Az előadó nem fogta vissza magát, kíméletlenül kitálalt arról, mit gondol az egész helyzetről, Varga Juditról és Magyar Péterről. Ezt írta közösségi oldalán:

“Teatyaisten:( hogy milyen országban élünk…

Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett.

Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban. (!!!!!) WTF??!!

Erre Varga azonnal reagált és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik(!!!!) WTF2

A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl, stb.. Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne, mivel semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna.

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?

Mert ugyanaz ez az iskolai közeg, még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban vannak, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte. !!!! Szemben Varga és Magyar közegével

Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként – mint láthattuk – egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki.

Isten, haza, család(!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend. Szeretnék én is egy olyan jövőben élni, ahol a gyermekeimnek jobb lesz, mint nekünk volt.

Ez lehetne a legfontosabb irány valamennyi politikai pártnak, mert ez magába foglal minden fejlődést, és felülír minden ideológiát.Ma ebben a csodálatos eszmében a Varga-Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé.

Csak gratulálni tudok érte – írta posztjában az ózdi rapper.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Majka Facebook oldala)