Görög Zita durván kiosztotta Balázsékat: “Ezt hívják profizmusnak? A mindenen átgázoló, mindent a…”

Görög Zita nagyon kiakadt azon, hogyan alázott meg Vadon Jani és Sebestyén Balázs egy magyarul nem beszélő, kolumbiai kisfiút.

Vadon Jani már bocsánatot kért az eset után, ám Zita ezt erőtlennek tartja. A bocsánatkérést ide kattintva olvashatod el.

Zita a közösségi oldalán írta le, mit gondol az esetről: “Próbáltam magam tegnap visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abúzálnak egy 10 éves kisfiút.

De a szalagcimekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott. Tényleg alig érzi ezt valaki? Csak a néző?

Nem meri leírni mindenki, hogy ez gáz? Hogy egy gyermeket nem alázunk meg? Hány főszerkesztőnek van helyén a szíve, mer beolvasni az rtl-nek és van tisztában a gyermekjogokkal?

Hol tartunk? Hová tartunk, ha egy ilyen párbeszéd élőben lemehet? Kíváncsi lennék a kisfiú szerződésére, a tiszteletdíjra amit kapott?!

Kíváncsi lennék a vezérlőben ülők reakciójára, amikor Vadon Jani a gúnyos kérdésekkel bombázta Pedritót, a “statiszta” gyermeket.

Csak halkan megkérdem? Ezt hívják profizmusnak? A mindenen átgázoló, mindent a nézettségért hozzáállást?

Érzelmeket másképp nem lehet kiváltani? A kedvesség, a cukiskodás tényleg ennyire leértékelődött?

Biztos volt idő amikor tette, amit elvártak tőle. De közben elfelejtett felnőni. Felnőni a felelősséghez. Sajnos ezzel nincs egyedül!

Így most megkérnék minden sajtóorgánumot, influenszert és hírgyártót, ha nincs megfelelő szűrőjük, ha útközben elveszítették a szívüket, a józan ítélőképességüket, álljanak le egy pillanatra és tegyék fel maguknak a kérdést: ember maradtam e? – hangsúlyozta Görög Zita.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!