Kiderült, mihez kezd a rádiózás után Vadon Jani! Nem semmi, hol láthatjuk majd őt:

Annak idején, 2023 decemberében rengetegen fogadták szomorúan és értetlenül a bejelentést, miszerint Vadon Jani 15 év közös rádiózás után otthagyja a Balázsék című műsort.

Akkor az alábbi közleményt osztották meg: “Vadon Jani elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól.

Új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk.

Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.”

Vadon Jani akkori nyilatkozatában beszélt a reggeli rádiózás nehézségeiről is, például arról, hogy soha nem vitte el a gyerekét iskolába.

Azt is megemlítette, hogy úgy érzi, az évek alatt mindvégig „egy kicsit körön kívül” maradt, és két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban sem kapott támogatást érzelmileg senkitől a szakmából.

„Rohadtul cserben hagytak” – fakadt ki Jani, akit Sebestyén Balázs azzal vigasztalt, hogy „akkor sem állnak ki melletted, ha a körön belül vagy”.

Mostanra kiderült, hogy Jani a rádiózás után forgatni kezdett, így vele és a Budapesti Állatkert főállatorvosával, dr. Sós Endrével érkezik a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban a Spektrumon, írja a Média1.

A műsor ősztől lesz látható a képernyőn, ahol a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben is láthatjuk majd.

Mivel Vadon Jani sok éve támogat civil állatvédő szervezeteket, és közel 20 éve lelkiismereti okokból vegetáriánus, empátiával és érdeklődéssel fordul a Magyarországon és a régióban veszélybe került állatok felé.

A nézők olyan érdekességekkel találkozhatnak majd a műsorban, mint hortobágyi őslovak, bölények, viperák vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúi, jegesmedvéi, tigrisei és  elefántjai.

Lenyűgöző helyszíneket és a túlélésért folyó megdöbbentő mentőakciókat ígér az új műsor.

Ebből a videóból pedig kiderül, hogy mit gondol Jani a rádiós utódjáról, Ráskó Eszterről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)