“Aki hibázik, a mélybe zuhan!” Gundel Takács Gábor izgalmas részleteket árult el arról, hol láthatjuk legközelebb!

Hétfő estétől vadonatúj kvízműsort láthatnak a nézők minden hétköznap este az RTL-en, melyet Gundel Takács Gábor vezet majd.

“A műsor civil résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy a monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra.

A cél – 10 szint megugrását követően 5 millió forint – azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, nyílik a híd és a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak.

Az adások futamokból állnak, minden futamban 5 versenyző – egyénileg – vág neki a hídnak, közülük az első kérdésre a leggyorsabban választ adó lesz a kapitány. Egy futam addig tart, míg mind a 4 játékos vagy maga a kapitány le nem esik a hídról, ebben a pillanatban újabb 5 játékos érkezik a hídra.

A kapitánynak az a különleges felhatalmazása, hogy ő döntheti el, hogy a 4 megmaradt játékos közül ki vágjon neki a hídnak. Magát is választhatja.

Ha valaki útközben leesik, a következő játékos – akit a kapitány választ ki – onnan folytatja, ahol az előző abbahagyta.

Ha azonban a 9. kérdést az egyik játékos megugorja, azaz az egyetlen helyes, igaz állítást választja ki, a mindent eldöntő 5 milliós kérdés előtt már a kapitány sem szállhat be, ebben az esetben a kapitány eltaktikázta magát és nem lesz lehetősége hazavinni a pénznyereményt” – derül ki az RTL közleményéből.

A műsorvezető, Gundel Takács Gábor szerint attól, hogy döntéseik következtében a játékosok bármikor a mélybe zuhanhatnak, megváltoznak, és elkezdenek másképp gondolkozni.

Hogyan fognak zajlani a futamok? Mi lesz pontosan a feladatuk a játékosoknak? A Fókusz riportjából kiderül:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!