Hét forradalmi frizuraötlet a rohanós reggelekre: akkor is lehetsz szép, ha csak pár perced van a hajadra

A reggeli készülődés legtöbbünk számára nem a nyugodt, ráérős, lazulós pillanatokat testesíti meg. Sajnos sokszor becsúszik valami, és az egyébként is feszített készülődést még inkább eluralja a rohanás és a kapkodás.

Ilyenkor a rendelkezésünkre álló kevés idő alatt kell elintéznünk az összes reggeli teendőnket, és ha ezek besűrűsödnek, akkor bizony már csak nagyon kevés időnk marad arra, hogy a hajunkkal foglalkozzunk.

Ezért gondoltuk, hogy az alábbi összeállításnak örülni fogtok! Hét tippet mutatunk arra az esetre, ha nem marad túl sok időd a frizurád elkészítésére, de mégis csinosan, divatosan és igényesen szeretnél kinézni:

1.Egy jó konty minden frizurát feldob: ha elvágsz egy régi zoknit, abból is lehet remek kontykötő:

2. 5 perc alatt is varázsolhatsz magadnak göndör fürtöket: a lényeg, hogy a vizes hajra tedd a hajlakkot, bontsd a hajad tincsekre, csavard meg és úgy szárítsd meg:

3. A hajpánt is mindig jó választás: tekerd a hajad a pántra, majd azután tedd fel: különleges és csinos lehet tőle a frizurád

4. A dupla copfot azok is igazán szeretni fogják, akik nem rendelkeznek túlságosan dús hajkoronával:

5. Hogy a frizurád mindenütt perfekt maradjon, a kiálló tincseket könnyen eligazíthatod, ha hajlakkot fújsz egy szempillafestő ecsetre vagy a fogkefére

6. Ha azt szeretnéd, hogy a frizurád tovább tartson, használj spirál alakú csatokat

7. Ha nem vagy megelégedve a copfoddal, néhány hajcsat segítségével megemelheted

Oszd meg, hogy barátaid is tudjanak ezekről a szuper trükkökről!