Emlékszel a bájos Annára a Zöld Oromból? A színésznő már 55 éves, alig ismertünk rá most, 37 évvel a sorozat után

“Anne Shirley egy 11 éves álmodozó, élénk fantáziájú árva lány, aki egyik családtól a másikhoz kerül, mindenhol rosszul bánnak vele, majd az árvaházban köt ki.

Hat hónapot tölt el ott, mikor egy idős testvérpár, az Avonlea faluban élő Marilla és Matthew Cuthbert az egyik ismerősükön keresztül egy 12-13 éves fiút kér az árvaháztól.

Ám valami hiba történt és végül fiú helyett Anne-t küldik hozzájuk.”

Biztos sokaknak ismerős ez a tartalom, hiszen a 80-as évek végén nálunk is óriási sikerrel ment Az Anne a Zöld Oromból vagy Anna című kanadai televíziós sorozat.

Az epizódokban a címszereplőt a bájos Megan Follows alakította.

„Áldottnak és szerencsésnek érzem magam, amiért fiatalon egy ilyen fenomenális karaktert játszhattam el, és mindenekelőtt egy ilyen gyönyörűen felépített karaktert.

Olyasvalakit, aki főszereplő, fiatal nőként az ő gondolatai, érzései és vágyai adták a történet gerincét” – mondta később a sorozatról a színésznő.

A színésznő az azóta eltelt bő három évtizedben számos kanadai és amerikai tévésorozatban és filmben is feltűnt, ám Anne Shirley karakterének sikerét nem sikerült felülmúlnia.

Megan Follows idén már 55 éves lesz, a színészkedés mellett pedig sokat jótékonykodik. Például bejárta Ruandát és Tanzániát is, hogy segítsen az ottani, nehéz sorsú gyerekeknek. Így néz ki most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!