A Marimar és a Rosalinda sorozatok sztárja, Thalia közel az ötvenhez is tininek néz ki: ráadásul fantasztikus ruhákat tervez

A magyar tévénézők Thaliát, azaz teljes nevén Ariadna Thalía Sodi Mirandát több sorozatból is ismerhetik és szívükbe zárhatták, a két legismertebb a nálunk is vetített szappanoperák közül a Marimar és a Rosalinda.

Thalia 1971-ben született, így bármilyen nehéz is elhinni, jövőre már 50 éves lesz. Ez azonban, egyáltalán nem látszik meg rajta.

Noha a kilencvenes években és a kétezres évek elején a művésznő leginkább mexikói telenovellákban szerepelt, a kétezres évek közepétől fokozatosan énekesnői, majd még később a divat- és szépségiparban felépítendő karrierjére koncentrált.

Sok angol videóklipet is kiadott, hogy az USA-ban is népszerű legyen. Ez sikerült is neki, sőt, még musicaldarabokban is feltűnt, amiket remekül fogadtak az Egyesült Államokban.

Thalia igazán sokoldalú és a maga erejéből lett gazdag: színésznői és énekesnői karrierje mellett ruhákat tervez és illatszerekkel is foglalkozik. 2003-ban dobta először piacra a Thalia Sodi Collection nevű, női ruházatot és kellékeket, kozmetikai cikkeket magában foglaló kollekcióját, amely főleg fiatal nőknek és lányoknak kínált egyedi stílusú darabokat elérhető áron, az amerikai K-mart áruházlánc forgalmazásában.

Mint látható szinte egy percet sem öregedett az évtizedek alatt:

Ebben a videóban elmondása szerint mindent amit visel, az az ő kollekciójából származik: közel az 50-hez is irigylésre méltó az alakja és a stílusa is

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!