A Dennis, a komisz rosszcsont kisfiúja immár 35 éves büszke apuka: 100-ból 99-en nem ismernének rá mostani képei alapján

Az idén 35 éves Mason Gamble gyermekszínészként kezdte pályáját, világhírűvé az 1993-ban bemutatott Dennis, a komisz című vígjáték tette, melyben Walter Matthauval szerepelt.

Mason ezután szerepelt néhány moziban és sorozatban, például feltűnt a Drágám, add az életed! vagy a Vészhelyzet című alkotásokban. Első felnőtt alakítását az Anya csengője című drámában nyújtotta, melyért elnyerte az Ifjú Művészek Díját is.

Ennek ellenére mégis a legtöbben Dennishez kötötték az arcát. Mason egyébként otthagyta a színészkedést, tengerbiológus lett. Utoljára 2010-ben állt a kamerák elé.

Tavaly novemberben büszkélkedett el azzal, hogy apai örömök elé néz. Ezt írta közösségi oldalára:

“Annyira szerencsés vagyok, hogy feleségül vettem a világ legcsodálatosabb nőjét! Sosem hittem volna, hogy ennyire boldoggá tesz ő engem, és most már még nagyobb az öröm, mert a következő hónapban a duónkból trió lesz!”

A baba még a tavalyi év végén meg is született. Gratulálunk Masonnek és feleségének az új családtaghoz és sok boldogságot kívánunk nekik így hármasban!

(Képek: Instagram – Mason Gamble)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!