Videón a vendégek vallomása: pólóban rohantak ki, asztalterítővel takaróztak a leégett hotelből menekülők!

A visegrádi Hotel Silvanusban keletkezett szombati tűz mindenkit nagyon váratlanul ért. Szerencsére végül senki sem sérült meg.

A szálloda igazgatója, Pintér Róbert a meglévő foglalásokkal kapcsolatban közölte, sok megkeresést kapnak; mindenki maga döntheti el, hogy ezek után elmegy-e a szállodába, vagy nem.

A jövőbeni foglalási lehetőségek megnyitása a “következő hetek válasza” és annak is a függvénye, hogy a szombati és a vasárnapi felmérések milyen eredményre vezetnek – fogalmazott az igazgató.

Az egyik vendég az RTL Híradónak elevenítette fel, hogy történt a szörnyű tragédia:

“Reggel fél tízkor szólalt meg a tűzriasztó, kiküldtek minket a szállodából, egy szál pólóban mentünk ki, nagy füst volt már”.

Visszaszaladt egy asztalterítőért, és azt terítette magára egy órán át, mert a holmijukat az épületben kellett hagyni.

Egy másik, Szerbiából érkező vendég arról számolt be, hogy, minden személyes holmija, köztük az útlevele is a szállodában maradt. “Nem tudom ezek nélkül hogyan megyek vissza” – mondta.

A vendégeket a szálloda melletti melegedőbuszokba vitték, vagy a városi tornacsarnokba, ahol ételt és takarót is kaptak. Mikor a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat, a vendégek visszatérhettek a személyes holmijukért.

Ugyanebben a visegrádi szállodában egyébként már 2008-ban is tűz ütött ki egy kapcsolószekrény meghibásodása miatt. Akkor a felső emeletet le kellett bontani.

Itt láthatod az RTL Híradójának tudósítását, sok helyszíni felvétellel és a szemtanúk döbbenetes nyilatkozataival:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!