A vér nem válik vízzé! Durva, mit tudott meg az anya, aki DNS-vizsgálatot kért örökbe fogadott kislányára

A vér nem válik vízzé. Ennek a mondásnak különleges jelentősége van Staci és Jim Maneage (St. Peters, Missouri, USA) számára, akik örökbe fogadták a 10 éves Ellianát, miután éveket töltött egy kínai árvaházban.

Véletlenül egy másik pár a községükből szintén örökbe fogadott egy fiatal lányt Kínából. Az ő neve Kinley és ő hét éves volt. A Galbierz család mindössze három perc sétára lakott a Maneage családtól és a két lány ugyanabba az iskolába járt. Kinley és Elliana hamar a legjobb barátokká váltak.

A két család megismerte egymást és egyre több időt töltöttek együtt. A szülőket mindig is lenyűgözte, hogy mennyire hasonlít a két lány egymásra. Tudták, hogy ők Kínán belül két különböző városból jöttek, de még mindig azon gondolkodtak, hogy vajon ők valahogy kapcsolódnak-e egymáshoz. Figyelembe véve a lakosság számát Kínában, ez elég valószínűtlen. De nem lehetetlen…

Végül a Maneage család nem bírta tovább. Tudniuk kellett. Ekkor jött a gondolat, hogy a DNS vizsgálatot kellene végeztetni.

Tudták, hogy ez egy lövés a sötétben, de megkérték a Galbierz családot is. A házaspár érthetően szkeptikus volt, de nem látták akadályát, amiért ne lehetne elvégeztetni Kinley-en is.

Amikor az eredmény megérkezett, a két család nem akart hinni az eredménynek: 99,9%-os valószínűséggel a két lány féltestvérek!

Ennek egy-az-egy-millióhoz esélye volt. Elválasztották őket évekkel ezelőtt és több ezer mérföldre a szülőhelyüktől a sors valahogy újra összehozta a két testvért.

Ez tényleg egészen elképesztő, hogy ez a két testvér újra egymásra talált. És különösen csodálatos, hogy ilyen körülmények között történt: mindegyikőjük egy szerető otthonra lelt, és egymástól néhány háznyira laknak.

Nézd meg a két szerencsés család történetét ebben a videóban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!