Utoljára a karanténból üzent Börcsök Enikő: ezeket a bölcs szavakat mondta azoknak, akik már nehezen bírják a korlátozásokat

Börcsök Enikő néhány hónappal ezelőtt, még nyár elején készített egy videót, amikor szintén karantén volt és a járvány miatt nem nagyon mehettek az emberek sehova.

Akkor mesélt arról, ő hogyan érzi magát, és mivel próbálja kellemesebbé tenni ezeket a hónapokat. Tele volt még tervekkel, alig várta, hogy vége legyen a korlátozásoknak, újra megölelhesse a szeretteit és a barátait, mehessen strandra, kiülhessen egy vendéglő teraszára.

A videó végén üzent minden magyar embernek, üzent azoknak, akik nehezen bírják a járvány miatti kötöttségeket. Többek között ezeket mondta:

„Üzenem mindenkinek, hogy aki nem bírja már türelemmel és úgy érzi, hogy belebolondul, ha ennek nem lesz minél előbb vége, hogy próbálják meg megtalálni azokat az értékeket, amelyekben eddig nem volt részük életükben. Próbáljanak meg hősök lenni, ritkán adódik olyan lehetőség, hogy az ember hőssé válhat.”

“Kívánom mindenkinek, hogy érezze jól magát amennyire tudja és találja meg a hétköznapi örömöket.Vigyázzatok egymásra és amennyiben módotok van segítsetek szeretteiteknek és barátaitoknak” – zárta az üzenetét Börcsök Enikő.

Ez akár utolsó üzenetnek is felfogható, amit bizony érdemes megfogadnunk és továbbadnunk, hiszen ezek a bölcs szavak sok embernek jelenthetnek kapaszkodót ezekben a vészterhes időkben.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!  

(Kiemelt kép: MTI)