Útépítésen állt be dolgozni Kökény Attila, hogy eltartsa a családját. Ezt mondta: “Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha…”

Kökény Attila azon zenészek, énekesek és zeneiparban dolgozók közé tartozik, akik szerint egyáltalán nem szégyen a kétkezi munka. És ha ez biztosítja a megélhetést a nehéz helyzetben, akkor igen is el kel vállalni.

Kökény Attila tehát úgy döntött, hogy mivel a fertőzésveszély miatt koncertezni nem nagyon lehet, más módon biztosítja a megélhetést családja számára. Minderről így nyilatkozott:

“Családos emberként nem tehetem meg, hogy a kanapén ülve, ölbe tett kézzel várjak a csodára, és arra, hogy mikor mehetek fellépni, ezért inkább más munka után néztem, és elmentem dolgozni – vallja be a Borsnak Kökény Attila.

“Kaptam az egyik barátomtól egy lehetőséget, hogy útépítés mellett lehet dolgozni, és a fiammal, illetve a vejemmel elmentünk korlátokat pakolni. Igazság szerint nem tudtuk, hogy meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre. – Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka” – mondta el a Borsnak Kökény Attila.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!