Új lottójátékot indít a Szerencsejáték Zrt. A főnyeremény: 100 millió Ft!

Új, magyar fejlesztésű lottójátékot indít a Szerencsejáték Zrt. Íme a legfontosabb tudnivalók:

A Napi Mázli egy olyan játék, amelyben egy Évet, az Év egy napját (hónapot és napot), valamint egy szimbólumot kell kiválasztani.

Az Év 00-99 közötti szám lehet, azaz az évszámok utolsó két számjegyét kell csak megadni. Az Év napja a naptár 365 napja közül válaszható ki, a hónap sorszáma 01-12 között lehet a nap pedig 1-31 között.

Csak valós, a naptárban is létező dátumok választhatóak, és február hónap esetében minden esetben csak 1-28 közötti nap jelölhető meg (azaz például a február 29. vagy éppen az április 31. nem megjátszható napok).

Választani kell egy szimbólumot is, az alábbi 20 számozott elem közül – olvasható az új játék leírásában:

A kiválasztott dátum és szimbólum mellett meg kell adni a Tétet is azaz, hogy az alapjáték hányszorosával kívánja a játékos a Napi Mázli játékát megvásárolni.

A nagyobb Tét nagyobb nyereményt is jelent adott elért találat esetén. 1 szelvény akár 14 egymást követő nap sorsolásaira is játékba küldhető.

A Napi Mázli játszható saját- és gépi számokkal. A cél az, hogy a játékos minél több találatot érjen el, azonban bármelyik 1 elem eltalálása is már nyereményt ér – derül ki a szabályzatból.

Egy alapjáték ára egyébként 400 Ft. A maximális elérhető főnyeremény (5x-ös tét mellett): 100 millió Ft.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Képek forrása: Szerencsejáték Zrt.)