Tóth Gabi megrázó vallomása a támadások után: “nem engedhetem meg magamnak, hogy…”

Ha csinálnánk egy képzeletbeli összesítést, hogy melyik hazai sztár szerepelt a legtöbbet az elmúlt egy hónapban a különböző cikkekben, kommentekben, publicisztikákban, alighanem azt Tóth Gabi nyerné.

Az énekesnő alaposan felkavarta az állóvizet új stílusával, új dalával, és azzal, hogy ő volt az egyik fellépő Ferenc pápa záromiséje előtt az Eucharisztikus kongresszuson.

Gabi most a Ripost7-nek nyilatkozott arról (melyet a Bors szemlézett), hogyan élte meg az elmúlt heteket, és azt, hogy kapott hideget-meleget a kommentelőktől, véleményformálóktól, kritikusoktól. Elárulta, hogy fájnak neki a rosszindulatú megjegyzések:

“Ez fizikailag és mentálisan is megvisel. Torokgyulladásom lett, ágynak estem, és bár próbáltam, nem mindig tudtam a könnyeimet elrejteni a kislányom, Hannaróza elől.

Anyaként azonban már másként élem meg a bántásokat, nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljak. A kislányom születése sok mindenben megváltoztatott, általa találtam vissza a gyökereimhez, és már bátran felvállalom az elveimet. De nem mindig volt ez így” – nyilatkozta Tóth Gabi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)