Teljesen új vállalkozásba fog L.L. Junior, elárulta, milyen szalont nyit majd Budapest belvárosában

L.L. Junior már neki is látott új szalonjának a kialakításához, és ugyan talán ezen sokan meglepődnek majd, az új vállalkozásnak semmi köze sincs a zenéléshez vagy a rappeléshez.

Menedzserével, Ritával együtt találták ki az ötletet és meg is valósították az elképzelésüket, ami pedig nem más, mint egy kutyakozmetika!

A Luxustappancs nevű hely Budapest belvárosában nyitja majd meg kapuit, ha minden jól megy, akkor néhány héten belül. Az exkluzív üzletben a négylábúak olyan kényeztetésben részesülnek majd, mintha egy wellnesshotelben lennének, és közben a gazdik is jól érezhetik magukat.

„A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk” – mondta lelkesen L.L. Junior a Ripostnak.

Sok sikert kívánunk az új vállalkozáshoz!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – L.L. Junior)