Szórakozás, sport és játék 25 ezer négyzetméteren: Vár, kisautópálya, kondipark és futókör a Rákóczi kertben

Megnyitotta kapuit a Rákóczi Kert – A Családok Parkja. A fővárosi és a csepeli önkormányzat nagyszabású beruházásának köszönhetően egy modern, a 21. századi igényeknek megfelelő intézmény, és egy többfunkciós park várja a látogatókat.

Többfunkciós park 25 ezer négyzetméteren, modern játszótér, kisautópálya, kétszintes vár, kondipark és futókör is helyet kapott itt.

A megújult intézmény – legyen szó sportról, oktatásról, szabadidőről – valamennyi korosztály számára változatos programokat, színvonalas rendezvényeket kínál. A parkban egy 500 méter hosszú futópálya épült, melyet reggel 05:00-től este 22:00 óráig térítésmentesen vehetnek igénybe a sportolni vágyók.

A modern játszótér mellett egy 900 m2 alapterületű kisautópályát is birtokba vehetnek a gyerekek. Ugyanakkor a multifunkcionális sportpályán kézilabdázni és kosárlabdázni is lehet. A parkban két új sakk és pingpongasztal, valamint egy petanque pálya is várja a látogatókat. A pihenő réten színpadot alakítottak ki, ahol sok érdekes programra, foglalkozásra kerül sor. A parkban infopont és ingyenes wifiszolgáltatás is működik.

A gyerekek a sok-sok játékkal együtt egy színes kisautópályát is birtokba vehetnek. A kétszintes várból több csúszdán is le lehet csúszni. A homokozó, baba-mama hinta, baba hinta, rugós játékok, gomba és mászókák is helyet kaptak.

 

Itt egy videó is a fantasztikus létesítményről:

Csepel, Rákóczi tér 34.

Nyitva tartás:

Futópálya: 5-22 óráig

Játszótér, sportpálya a nyári időszakban: 8-21 óráig

Pihenőrét: a programok függvényében

Intézmény: 8-18 óráig, illetve az utolsó program végéig

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

Forrás