Szabó Ádám őszintén leírta, mi ad neki erőt ezekben a napokban: üzenete mindenkinek szól

A 2020-as év mindenki számára különösen embert próbáló volt, de az előadók, zenészek, szórakoztatóiparban dolgozók számára talán még inkább, hiszen bevételeik nagy részétől a korlátozások miatt elestek.

Szabó Ádám se koncertezhetett túl sokat az elmúlt esztendőben, mégsem csügged, hanem optimistán tekint 2021-re. Azt is elárulta, hogy miért:

„2021 az én évem lesz”! Így kelek fel, így fekszem le. Nem nagyképűségből, nem beképzeltségből, aki ismer az tudja, hogy milyen vagyok. Egyszerűen csak így állok hozzá, mert nincs más opció, ennek így kell lennie! Kívánom Nektek, hogy érjetek el mindent ebben a nehéz időszakban is úgy, ahogy azt Ti szeretnétek! Küzdjetek az álmokért és csak előre nézzetek! Napi ,,bölcsességem” onnan ered, hogy rendkívül hálás vagyok a sorsnak, hogy a zenét rendelte mellém örök társamnak és nem hagyhatom cserben, ezért megmutatom neki, hogy mit tudok kihozni a ,,szövetségünkből” nem csak 2021-ben, hanem életem végéig… Nagyon nehéz most mindenkinek.. És fogy a türelmünk.. De még egy kicsit tartsunk ki együtt; egymásért! Szeretlek Titeket!” – írta az énekes, harmonikás a közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

Mi is úgy gondoljuk, hogy valóban mindenkire ráfér a biztatás, kellenek a pozitív gondolatok és kell, hogy optimistán álljunk ehhez az évhez, adjunk erőt egymásnak, mutassuk meg, hogy ez az év jobb lesz, mint a tavalyi volt!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Szabó Ádám)