Strandolós képe láttán beszóltak a kommentelők Kulcsár Edinának, Csuti tanítani való módon rendezte le a károgókat

Kulcsár Edina 2014-ben nyerte el a Miss Word Hungary címet, ráadásul a szépségkirálynőnek az az óriási bravúr is sikerült, hogy második lett a nemzetközi Miss World világversenyen!

Edina szinte napi rendszerességgel posztol fotókat közösségi oldalaira, amiken gyakran a két gyermekével, Medoxszal és Ninával látható. Edina Instagram oldalát ITT tudod megtekinteni.

Egy strandolós fotójánál több olyan kommentet is kapott, melyekben az alakját, külsejét illették nem éppen hízelgő szavakkal. Egy hozzászóló például korábbi szépségkirálynőkhöz hasonlította:

“Meg lehet nézni Futács Gittát, vagy Cserháti Tamarát, milyen jól néznek ki. Szerintem úgy kell kinéznie egy szépségkirálynőnek,  de többet nem írok” – írta egy kommentelő, amire Csuti is reagált.

“Valóban jól néznek ki, de nekem ő a világ legszebbje, a gyerekeinkek meg a világ legjobb anyukája” – írta Kulcsár Edina férje, Csuti. Edina pedig a következőket posztolta Instagram-sztoriban:

“Nem győzöm elégszer leírni. Mások vagyunk! Nekem nincs szuper jó genetikám. Amikor jól néztem ki, éjjel-nappal azon dolgoztam. Most nem ez a legfontosabb számomra, sőt. A gyerekek a legfontosabbak, illetve az, hogy biztos jövőt tudjak nekik biztosítani a férjemmel együtt, így bocsánat, de egyelőre az edzőterem helyett az irodában ülök” – írta Edina.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)