Sokkoló dolgokra bukkant a horvát tengerparton Berki halottlátója: azonnal hívta a rendőröket

Berki Krisztián halálát követően Kiss Kató halottlátó igencsak ismert lett, hiszen a Life TV-ben élő adásban vetett papírra egy üzenetet az elhunyttól.

Sokan persze szkeptikusak Kató tevékenységével kapcsolatban, maga Hajdú Péetr is az volt, akinek állítólag az üzenetet küldte Berki Kiss Katón keresztül.

Katóra rengeteg támadás zúdult ezek után, ám volt egy pont, amikor úgy érezte lépnie kell.

Feljelentést tett a rendőrségen. Ha kíváncsi vagy rá, miért volt erre szükség, és ki ellen irányult a feljelentés, ide kattintva mindent megtudhatsz.

Kató azt is elhatározta, hogy visszavonul, ám nemrég egy különös eset történt vele Horvátországban, ami miatt átértékelte döntését.

Nyaralása közben koponyacsontokra bukkant, amit egyértelmű üzenetnek gondol. Így mesélt erről a Borsnak:

“Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel.

Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam.

A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság” – magyarázta Kató, aki rögtön tudta, mit kell tennie:

“Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa.

Egy nyomozónő felvette a vallomásom és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban, majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen az üggyel kapcsolatban” – számolt be Kató a nem akármilyen esetről.

A történtek hatására Kató úgy döntött, továbbra is folytatni fogja léleklátói tevékenységét, és segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kiss Kató Facebook oldala)