Sebestyén Balázs is lepattintotta Molnár Áront, nem bokszol vele! Durva, kit küldene maga helyett! Azt a meccset is megnéznénk!

Igazán vicces és meglepő adok-kapok kezdődött a közösségi oldalakon azok után, hogy Molnár Áron kihívta egy bokszmeccsre Majkát.

Az egész Áron bejelentkezésével indult, aki közölte, ő, mint a Sztárbox tavalyi bajnoka szeretne megmérkőzni a Sztárbox 2004-es bajnokával, Majkával.

Igazán parázs összecsapás lenne ez, hiszen így korábbi két nagy győztes meccselne.

Majka válaszolt is Áron kihívására, ám ezt a reakciót Áron bizony nem tette zsebre.

Ide kattintva láthatod, mit válaszolt Majka, és mire hivatkozott, miért nem tudja vállalni a meccset.

Viszont maga helyett Sebestyén Balázst ajánlotta. Ám Balázs szintén lepattintotta Áront. Durva, ő kit küldene maga helyett! Ezt írta bejegyzésében:

„Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal!

De ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy.  Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel.

Sokszor látom árnyékbokszolni itt, a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül.

Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit… Nekem, azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged…” – írta viccesen a posztjában a műsorvezető.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagram oldala)