Schobert Norbi nekiesett az izmos celebeknek: Stallone, Dwayne Johnson és Schwarzi is megkapta a magáét

Az RTL Klub reggeli műsorában néhány nappal ezelőtt Schobert Norbert volt az egyik vendég. Számtalan témáról kérdezte őt a két műsorvezető, szóba került például Rácz Jenő és kedvese esküvője.

A nagy nap alkalmából ugyanis Norbi segítségével Jenőnek több mint 10 kilót sikerült leadnia. Aztán arról is volt szó, hogy egy bizonyos kor felett, leginkább úgy 50 év körül már a gyúrás sem képes ellensúlyozni teljesen a megereszkedett bőrt.

Az egyik műsorvezető, Peller Mariann ekkor megemlítette, hogy a 49 éves, rendkívül izmos világsztáron, Dwayne Johnsonon bizony ebben a korban is szépen feszül a bőr, Schobert Norbi ekkor elárulta, hogy ez miért lehetséges:

“Azt tudnod kell, hogy Amerikában teljesen legális a szteroid. Legális. Felírják. Amerikában Dwayne Johnson, Stallone, Schwarzenegger, mindenki rommá van szteroidozva. Attól aztán felkapsz 10-15 kiló izmot, kifeszülsz, kipattansz. Ezt nem negatívan mondom, erre nálunk úgy néznek: pfuj, szteroid. Ott meg: wow, szteroid” – mondta Norbi. Itt megnézheted a teljes interjút:

Mi a magunk részéről nem tudjuk, hogy vajon tényleg ez lenne-e az oka annak, hogy az amerikai filmszínészek bőre idősebb korban is feszes marad.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!