Rubint Réka feldúltan reagált azokra a hozzászólásokra, amik még a véradás miatt is kikezdik: ezt üzente a kommentelőknek

Rubint Réka néhány nappal ezelőtt arról tudósított a közösségi oldalán, hogy felkérték, hogy csatlakozzon Jászberényben egy véradáshoz április 13-án. Ezt Réka meg is tette, képeket is posztolt az eseményről.

Azonban a bejegyzésre rengeteg olyan komment érkezett, ami még a véradás miatt is kikezdte Rubint Rékát, így ő ezekre egy külön posztban válaszolt. Ezt írja benne:

„Elképedve olvasok néhány kommentet! “Reklám”, “Ha segítesz, tedd csendben!” … és még sorolhatnám! Tényleg itt tartunk? Még mindig??? Milyen reklám? Mi?! Vért adni?! Életet menteni?! Felhívni az emberek figyelmét arra, hogy segítsünk? Segítsenek?

Ha csendben tesszük, akkor megkapjuk, hogy sehol, senkinek, semmit nem adunk! Nagyon sok helyen segítünk most is … csendben … De kötelességemnek tartom, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy a véradással segíthetnek másoknak.

Nem szponzorált “csipkebugyogò” poszt, hanem olyan ÜGY, ami életet menthet! Ha “csendben” teszem, nem tudom felhívni rá a figyelmet, hogy mennyire fontos! Életet ment! Ezért nem teszem csendben! Tiszta szívemből kívánom, hogy soha ne tudják meg ezek a kommentelők, hogy milyen az, amikor az életed múlik a “csenden”!

Legyen szép estétek és ha lehetőségetek van rá, ADJATOK vért!!! Mentsetek életet!” – zárta bejegyzését Rubint Réka. A fitneszguru ebben a témában írt posztjait IDE KATTINTVA láthatod.

Te mit gondolsz? Kinek van igaza: a kommentelőknek vagy Rékának? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép forrása: RTL Klub)